Nyhetsbrev

Abonner på Venstres nyhetsbrev

* betyr at feltet er påkrevd

Venstre vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet for å være i kontakt med deg og gi deg nyhetssoppdateringer og informasjon fra Venstre. Gi oss beskjed om alle måtene du vil høre fra oss:


Du kan når som helst endre innstillingene ved å klikke på abonnementslinken i bunnen av alle e-poster du mottar fra oss, eller ved å kontakte oss på nytt@venstre.no. Vi vil behandle informasjonen din med respekt. For mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, vennligst les personvernerklæringen vår. Ved å klikke nedenfor godtar du at vi kan behandle informasjonen din i samsvar med disse vilkårene.

Vi bruker Mailchimp som vår nyhetsbrevplattform. Ved å klikke nedenfor for å abonnere, bekrefter du at informasjonen din vil bli overført til Mailchimp for behandling.
Lær mer om Mailchimps personvernpraksis her.


Venstres nyhetsbrev gir deg:

  • Siste nytt

    Mottakerne av nyhetsbrevet vårt får ofte tilgang til informasjon om de aller siste nyhetene før de blir kommunisert på tradisjonell måte.

  • Eksklusiv informasjon

    Vi tar deg med bak sceneteppet i politikken og informerer deg om det som skjer på Stortinget, i forhandlinger og i organisasjonen forøvrig. Vi følger representantene og forklarer standpunktene.

  • Invitasjoner til arrangementer og aktiviteter

    Interne og eksterne arrangementer blir først kommunisert via nyhetsbrevet. Lesere av nyhetsbrevet er alltid først til mølla.