Årsmøte i Karlsøy Venstre

Endelig er vi i gang! Etter mer enn 20 års fravær i Karlsøypolitikken er nå Venstre tilbake. Nå starter et knallhardt arbeid for å bedre forholdene for innbyggerne i Karlsøy kommune.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Karlsøy Venstre

Foto: Paul Pedersen

Møte ble avholdt i Rådhuset på Hansnes, og som gjester deltok Troms Venstres leder Roar Sollied og Paul Pedersen fra Tromsø Venstre. Årsmøte valgte enstemmig Kjetil Olsen (bildet) som partileder, og Karlsøy Venstre ble formelt stiftet. Til stor glede for de fremmøtte.

Nominasjonsmøte valgte enstemmig Knut E. Sandersen som sin ordførerkandidat, og arbeidet med valgprogrammet er nå i full gang. Vi kommer til å lansere våre fanesaker i tur og orden fremover. Karlsøy Venstre vil satse på turist og næringslivet i Karlsøy. Samtaler med flere næringslivsledere avslører frustrasjon over den sittende kommuneledelsen, og vi mener vi kan utgjøre en forskjell til det bedre sammen med næringslivet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**