Bredbånd må bli tilgjengelig for alle i Ringsaker kommune!

Ringsaker må være et tiltrekkende sted å bo for at ikke folketallet skal synke, inntektene minke og tilbudene svikte. En avfolket kommune er vi ikke tjent med.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


For dagens familie med barn og ungdom er internett og bredbånd nesten en livsnødvendighet, på linje med strøm, telefon og TV. Da går det ikke an at kommunen har “hvite punkter” på kartet der bredbånd ikke er tilgjengelig uyen å måtte betale blodpriser på 2000 kr pr måned eller mer. Kommunen må ta grep slik at ikke deler av Brumunddal sentrum og andre steder er uten et fornuftig bredbåndstilbud. Det trådløse tilbud fra Eidsiva må suppleres med kabeltilkobling. Antageligvis vil dette ikke koste kommunen annet enn litt initiativ med henvendelser til de aktuelle bredbåndsleverandørene. Sett i gang!

Lars Monrad-Krohn
Listekandidat Ringsaker Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**