Sponheim så på Ålgårdsbanen og roste Venstretoppene

Dag Tveit og de andre Gjesdaltoppene tok i mot Sponheim som så på muligheten for gjenåpning av Ålgårdbanen. -Banen ligger der bortimot inntakt, denne må hurtig kunne tas i bruk igjen til kollektivformål, sa Sponheim som hadde stor forståelse for de trafikkproblemene gjesdalbuen opplever morgen og kveld på vegen til og fra Sandnes.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Ålgårdbanen

Foto: Helge Solum Larsen

Gjesdal Venstre går til valg på gjenåpning av banen så fort som mulig. Jarle Braut, fylkestopp for Venstre støtter dette. Han framhever at Gjesdal kommune er svært viktig for hele Jærregionen. -Nå åpner vi bybanekontoret. Behovet Gjesdal Venstre tar opp her skal inn i planleggingen med en gang.

Sponheim var klar. —Norge er avhengig av at en pengemaskin som Stavangerregionen fungerer. Da må de trafikale problemene løses. Bergen og Oslo har fått sine pakkeløsninger. Nå er det storbyområdet på Nord-Jæren sin tur, sa Sponheim.

Sponheim brukte også anledningen til å rose Gjesdal Venstre. -Jeg er stolt av alle som stiller til valg for Venstre rundt om i landet, men jeg er spesielt stolt av dere som går på som nye for å gi bidrag til lokalsamfunnet deres, sa Sponheim.
Venstre i Gjesdal kan fort komme til å spille en nøkkelrolle i styringen av kommunen i neste periode. Da kan det det vise seg nyttig å ha god kontakt med sentrale folk på Stortinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**