Et godt valg for Venstre i Klæbu

Venstre oppnådde en oppslutning på 6,7 prosent ved kommunevalget i Klæbu, noe som resulterte i to mandater i kommunestyret. Venstres representanter i kommunestyret de neste fire årene er Frode Støre Bergrem og Rolf Arne Borgen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Valg 2007

På tross av at toppkandidatene på lista, Frode Støre Bergrem og Rolf Arne Borgen, har relativt liten politisk erfaring fra før, gjennomførte de en god valgkamp og oppnådde et resultat som gjør at Klæbu nå er en av de beste Venstre-kommunene i Sør-Trøndelag.
– Jeg tror hovedårsaken til at vi gjorde et godt valg er at vi hadde et program som var sterkt lokalt forankret, sier førstekandidat Bergrem. – Nå blir det viktig for oss å få gjennomslag for vår politikk, og vise velgerne at det var riktig å stemme Venstre, avslutter han.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**