Venstreskolen

Grundig og systematisk skolering er veien til et større Venstre. Derfor har vi utviklet Venstreskolen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

venstre-skulen 2

Foto: Lars-Henrik Paarup Michelsen

Venstreskolen er et omfatteende og lærerikt kursopplegg som tar for seg de fleste sider av det å drive politisk og organisatorisk arbeid. Venstreskolen har i alt fire trinn og passer derfor for medlemmer i alle ledd av organisasjonen.

Trinn 1 går over fire timer og er ypperlig skolering for nye medlemmer og medlemmer som ønsker å bli litt mer aktiv. Gjennomført trinn 1 er en forutsetning for å kunne gå videre i Venstreskolen. Trinn 2 har en varighet på tolv timer og går derfor mye mer i dybden av det man lærte på første trinn og mye mer. På dette trinnet får man også introduksjon til mediearbeid og tale-/debatteknikk. Trinn 3 og trinn 4 er Venstres toppskolering, og disse to trinnene er forbeholdt partiets tillitsvalgte og folkevalgte.

Velkommen til Venstreskolen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**