Kandidatsamling på Skedsmo Rådhus

Søndag 16. november kl. 16.00 kommer kandidatene til de øverste plassene på Venstres stortingsvalgliste i Akershus på besøk til Skedsmo Rådhus i Lillestrøm. Møt opp og bli kjent med kandidatene to dager før nominasjonsmøtet!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Stem Venstre! Med blomster

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Stortingsrepresentant Borghild Tenden kommer, og det samme gjør de tre som kjemper om andreplassen bak henne, Abid Raja, Inge Solli og Lisbeth Bøhler.

– Kampen om andreplassen er ekstra spennende fordi Venstre har store muligheter til å få inn to representanter fra Akershus ved neste års valg, sier Skedsmo Venstres leder Boye Bjerkholt, som selv er innstilt på en femteplass av nominasjonskomitéen.

Kandidatmøtet er åpent for alle som ønsker å være tilstede, men det er fint om du melder din ankomst til [email protected] slik at vi kan planlegge servering. For spørsmål, ring Boye Bjerkholt på 93412869.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**