Nye topp-kandidater fra Vestfold og Troms

Nominasjonsmøtene i Vestfold og Troms har valgt sine kandidater til stortingsvalget. I Vestfold falt valget på Kåre Pettersen og Troms på Roar Sollied. – Ved valget for fire år siden manglet det under 100 stemmer på at Vestfold Venstre hadde blitt representert på Stortinget. I 2009 vil jeg gjøre alt jeg kan for at marginene skal gå vår vei, sier Kåre Pettersen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Det var varslet kamp om førsteplassen på Vestfold Venstres liste, men Pettersen fikk likevel tillit med god margin.

Kaare Pettersen

Kaare Pettersen
Foto: Privat

Jernbane og skole
– I Vestfold er det mange saker å sette fokus på. En raskere jernbaneutbygging i fylket med en påkobling mot en Sørvestbane, bør ha prioritet og helst ved bruk av prosjektfinansiering. Dette er viktig både med hensyn til kollektivtrafikk og for miljøet, sier Pettersen.

– I vårt fylke har vi også et for stort frafall i den videregående skolen og satsingen på innholdet i skolesektoren opptar meg. Her ér og blir gode og kompetente lærerkrefter svært viktige, og forhold må derfor tilrettelegges slik at læreryrket får en høyere status enn i dag, understreker Kåre Pettersen.

Roar Sollied

Roar Sollied
Foto: Dagfinn Stefanussen

Sollied for Troms
Nominasjonsmøtet i Troms gikk enstemmig inn for nominasjonsnemndas innstilling. Dermed ble Roar Sollied valgt som Troms Venstres stortingskandidat, og nå vil Venstre vinne Troms.

– Jeg er stolt av denne landsdelen, og ser at både den og landet trenger Venstre i framtida.

Sollied er også svært fornøyd med å ha med seg to unge og dyktige politikere på toppen av Venstre-listen. Tromsø Venstres Jonas Stein Eilertsen (24) ble valgt på 2. plass, mens Maria Serafia Fjellstad (26) fra Harstad ble valgt på 3.plass.

Les mer om kandidatene
Kåre Pettersen, Vestfold
Roar Sollied, Troms

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**