Skyss må overta driften av Vossabanen

For å oppnå en helhetlig kollektivtrafikk i Hordaland må Skyss overta administrasjonen av Vossabanen. Slik planene nå er for Skyss skal de administrere buss og båt i fylket. De har også fått ansvaret for Bybanen i Bergen. Det mener Bergen Venstres årsmøte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


NSB har vist at de ikke ønsker å samarbeide om kollektiv trafikken i Hordaland og Bergen spesielt. Det er ikke de tekninske løsningene som gjør det umulig, det er viljen det skorter på.

Den manglende samkjøringen får helt urimelige konsekvenser. I Arna ser en dette veldig klart. Bergen Venstre mener man ikke får en helhetlig kollektivtrafikk i fylket før Skyss også overtar administrasjonen av Vossabanen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**