Politisk cafe: Kunnskapssamfunnet

Informasjons- og opplæringsutvalget i Bergen Venstre inviterer alle lokallagets medlemmer og sympatisører til politisk cafè.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Arrangementet, det første av flere i forkant av Stortingsvalget, er et lavterskeltilbud for å stimulere til bred politisk diskusjon blant hele medlemsmassen. Temaet er èn av fokusområdene fra det nye programutkastet: "Kunnskapssamfunnet – Venstres nærings- og utdanningspolitikk"

Det blir kaffe og kanskje noe å bite i, og det oppfordres til digresjoner og brede diskusjoner i uformelle grupper. Kanskje kan den gode samtale bidra til nye ideer. Kanskje blir vi sikrere på egen politikk i forkant av valgkampen til høsten. Det som er helt sikkert er at det blir en hyggelig kveld blant hyggelige mennesker.

– Ta gjerne med Venstresympatisører, venner, familie eller bekjente.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**