— Flott med russefest i Skedsmo

Leder i Skedsmo Venstre, Boye Bjerkholt, ønsker russen velkommen til Hellerudsletta. — Skedsmo kommune skal være et møtested for alle, og jeg synes det er veldig positivt at opptil 14.000 russ fra hele landet kommer til Hellerudsletta den siste helga i årets russefeiring, sier han.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Russ - 2008

Foto: H. Bast

— Russetida er et minne for livet, og for romeriksrussen må det være ekstra stas å kunne være vertsskap for et slik arrangement, utdyper Bjerkholt, som også stiller seg positiv til arrangøren Exporamas søknad om utvidet skjenkebevilling for punktvis servering på uteområdene.

— Det virker som om russen og arrangøren har lagt ned mye innsats i å lage et profesjonelt opplegg med vekt på god planlegging, organisering og sikkerhet. Jeg tror dette kan bli en kjempefest for russen, og så håper jeg at mange av dagens 18-og 19-åringer vil komme tilbake ved en senere anledning for å se andre deler av kommunen, avslutter Bjerkholt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**