Venstre lanserte 4-20-20

Hordaland Venstre lanserte i dag togkampanjen 4-20-20 på Bergen Jernbanestasjon. Stortingskandidat Gunn-Vivan Eide informerte om kampanjen, delte ut påskesnop og samlet inn underskrifter fra publikum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

42020 lansering

Hva er 4-20-20?
Kampanjens formål er å få Stortinget til å prioritere Bergensbanen i NTP, slik at reisetiden med tog mellom Bergen og Oslo kan reduseres til fire timer innen 2020.

42020 t-skjorte

Flere aksjoner i vente
Stortinget skal behandle Nasjonal Transportplan (NTP) til våren, og da må blant annet Ringeriksbanen gis førsteprioritet. Venstre vil ved lanseringen dele en full oversikt over de prosjekter som må gjennomføres for at 4-20-20 skal bli en realitet.

Lanseringen i dag er første etappe av kampanjen. Det vil bli aksjoner gjennom hele påsken, også andre steder langs Bergensbanen enn i Bergen. Venstres 4-20-20 vil også være synlig på sosiale medier som Facebook.

42020

Se kampanjesidene her

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**