Kreative sjeler med T-skjorte-ideer

Kreative sjeler har konkurrert for å få trykket opp sitt motiv på Venstres valgkamp-skjorter til høsten. VG Nett presenterer i dag ti forslag som er blitt plukket ut av de omkring 60 innsendte ideene til trykk. Se oversikten hos VG.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**


Se reportasjen og forslagene til T-skjorte-design på VG Nett.

VG Nett, T-skjorte oversikt

Foto: VG/Venstre

– Vi garanterer at vi trykker opp den som vinner. Jeg synes den med Lars i helfigur er den beste. Det er min favoritt, sier organisasjonsrådgiver i Venstre, Lars-Henrik Michelsen.

Han er Hordaland Venstres andrekandidat bak partileder Lars Sponheim. Når han ikke studerer sammenlignende politikk ved Universitetet i Bergen har han holdt i arbeidet rundt t-skjortene. Avstemningen skjer ved at delegatene på lansmøtet i Stavanger stemmer over motivene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**