Kyststamveg og Stad skipstunnel

Venstre har på Landsmøte 24-26. april vedteke å prioritere forsert utbygging av Kyststamvegen Stavanger- Bergen- Ålesund- Trondheim som går igjennom Sogn og Fjordane. Forbetra kommunikasjon er avgjerande for vidare vekst i vårt fylke, og Kyststamvegen er ei viktig samferdselsåre både innad i fylket og mellom oss og nabofylka.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Venstre logo liggende

I tillegg har Venstre i sitt valprogram vedteke å prosjektfinansiere Stad Skipstunnel. Stad har til alle tider vore ein flaskehals for kommunikasjon på kjøl langs kysten, og det er no på høg tid å starte arbeidet med ein seglingstunnel.

Sogn og Fjordane Venstre vil fortsetje arbeidet for å betre kommunikasjonen i fylket, om det er på hjul eller kjøl.

Les alle uttalar frå Landsmøte 2009.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**