Sponheim i partilederutspørring

Hordaland Venstre åpner sin valgkamp i morgen. Som oppladning var Lars Sponheim på Politisk Kvarter og partilederutspørring.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Lars Sponheim

Miljø og klima viktigst
— Jeg håper vi skal profittere på alle punktene i partiprogrammet, men jeg har først og fremst et håp om at det skal bli et klima- og miljøvalg. Jeg tror stadig flere tar innover seg den store klimautfordringen. Det har tidligere vært et problem for Venstre at klima ikke har vært den store saken i valgkampen, sa Sponheim til NRK.

Forhandler ikke om Lofoten og Vesterålen
— Vi kan ikke gi en garanti på alle sakene i partiprogrammet, det hadde ikke vært troverdig. Det er bare ett punkt det absolutt ikke er mulig å forhandle oss vekk fra, og det er oljeboringssaken. Det regner jeg med blir respektert, sier han til nrk.no.

Se hele invtervjuet på NRK Nett-TV

Oljeplatform
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**