Stikk innom Grasrotkaféen

Hver mandag og fredag fra 18:00 (til i alle fall 20:00) inviterer vi medlemmer og sympatisører, venner og bekjente til Grasrotkafé på Zum Elch/Elgen, den lille puben innerst i lokalene til Nøsteboden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Miljødebatt Hordaland

Første cafe ble avholdt i går og hadde positive effekter allerede etter få minutt! Politiske saker, arrangementer og praktisk gjennomføring av valgkampen ble flittig diskutert rundt bordene og informasjon ble delt og synergier ble funnet!

Jeg anbefaler alle på det sterkeste å stille opp på denne cafeen så ofte som mulig for å kunne ta del i informasjonen og bidra til å løse oppgaver på en enkel og effektiv måte.

Valgkampåpning Hordaland Lars-Henrik

Mandager brukes til å snakke om det som kommer i uken og Fredager brukes til å vurdere hva som skjedde i uken. For de som må prioritere å møte få ganger, vil jeg derfor anbefale å møte opp på mandagene!

Minner om at våre velgere inviteres til å komme på Elgen for å stille spørsmål og diskutere politikk. Så når valgboden åpner bør så mange som mulig stille opp for å overtale eventuelle velgere!

Velkommen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**