Brakvalg for Venstre på Skedsmo-skolene

Venstre ble årets store vinner i skolevalgene i Skedsmo. Aller best gjorde Venstre det på Lillestrøm videregående, der hele 22,4% av elevene stemte Venstre. Det bidro sterkt til at Venstre noterte seg for rekordhøye 13,1% samlet sett for de tre videregående skolene i Skedsmo.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**

Valg 2009

Foto: KRD

Også ellers har Venstre gjort et meget godt skolevalg. Resultatet for Romerike viser 8%, mens for Akershus sett under ett, er resultatet 10,5%. Det er tre ganger så bra som for fire år siden. På landsbasis får Venstre 6%, en fremgang på 2,9% fra 2005.

— Dette er en utrolig vitamininnsprøyting nå i innspurten av valgkampen. Nå håper jeg vi kan ta med oss dette løftet inn mot valgdagen 14. september, kommenterrrer Boye Bjerkholt, leder i Skedsmo Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 15 år siden.**