LibDem-valgvake torsdag 6/5

Oslo Venstre arrangerer valgvake i anledning parlamentsvalget i Storbritannia. Venstres søsterparti Liberal Democrats ligger an til å gjøre et brakvalg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

LibDems logo

Foto: LibDems

Oslo Venstre arrangerer valgvake i anledning parlamentsvalget i Storbritannia. Venstres søsterparti, Liberal Democrats, har gjennomført en formidabel valgkamp. Partiet, med Nick Clegg i spissen, ligger an til å gjøre et brakvalg.

Arrangementet finner sted:
Torsdag 6. mai
Kl. 22.30 – 02.00
Venstres Hus, Møllergata 16

Venstres nestleder Helge Solum Larsen er i skrivende stund på vei fra London med en pakke med LibDem-effekter i kofferten. Vi viser BBCs valgsendinger på storskjerm og serverer snacks/kaffe/te/mineralvann. Ta gjerne med noe annet å drikke dersom du ønsker det.

22,1% av velgerne i Storbritannia stemte på LibDems i 2005. På grunn av ordningen med enmannskretser fikk partiet likevel bare 62 av drøye 600 seter i parlamentet. I lokalvalget i 2008 ble valgresultatet 25% av stemmene. I meningsmålingene som har blitt publisert de siste dagene, ligger oppslutningen om LibDems mellom 27% og 29%.

Av hensyn til bevertningen setter vi stor pris på om du melder i fra om at du kommer til [email protected], men stikk uansett innom dersom du får lyst. Hjertelig velkommen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**