Meld deg på Venstre-skolen

Torsdag 27. mai arrangeres Venstre-skolen trinn 1 på rådhuset i Lillestrøm, og i juni får du muligheten til å gå dypere til verks når trinn 2 arrangeres over tre kvelder. Dette er en flott mulighet for både nye og gamle medlemmer til å lære mer om partiet og Venstres politikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

venstre-skole

Foto: Venstre

Trinn 1 gir en grunnleggende innføring i Venstres historie, ideologi, organisasjon og politikk. Kurset varer i fire timer og arrangeres den 27. mai fra kl. 18.00 på Stav møterom i andre etasje på rådhuset i Lillestrøm. Påmelding gjøres per e-post til [email protected] innen 23. mai. Du kan også ringe kursholder Christoffer Biong på telefon 97652797.

Når du har fullført trinn 1, kan du gå videre til trinn 2 som gir deg en mer inngående kjennskap til Venstres politikk, organisasjon, historie og ideologi samt praktisk politisk arbeid. Dette kurset arrangeres over tre kvelder på Venstres Hus i Møllergata 16 i Oslo: 9., 16. og 23. juni, alle kvelder fra kl. 17.00 til kl. 21.00. Også her skjer påmelding til [email protected].

Du kan lese mer om Venstre-skolen her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**