Den Internasjonale Miljødagen 5. juni (program)

Bergen Venstre vil selvfølgelig markere miljødagen. Les om dagens program.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

Valgboden Bergen Anders Skoglund

Lyttestand
Først vil vi lytte til hva Bergens innbyggere mener er viktig, med en lyttepost på Torgallmenningen. Møt opp på Venstrekontoret kl. 11:00 for en introduksjon til konseptet, før vi drar bort til "hovedgaten" for å lytte til byen.

Les mer på Facebook

Bybane Bergen

Bybanemars
Fra ca. klokken 13:00 deltar partiet i Bybanemarsjen, en tverrpolitisk markering som legger opp til å følge traseen for Bybanen, fra Wergeland til Torgallmenningen. Det legges opp til appeller og kulturarrangement på fem stopp underveis.

Les mer på Facebook

Nygårdsparken

Grilling og sosialt samvær
Fra kl. 17:00 blir det grilling, lek og sosialt samvær i Nordnesparken. Bergen Venstre ordner grillfasiliteter: Ta med grillmat, pledd og ketchup! Utover kvelden trekker vi bort til Nøstebodene for å fortsette kvelden der.

Spørsmål? Send oss en e-post: [email protected]!

Vi sees 5. juni!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**