Vellykket Venstreskole 1 i Marnardal!

10 deltagere, 1 kursleder og en knallgod sjokoladekake!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Venstreskole 1 har til hensikt å gi et innblikk og innføring i Venstre sin historie, oppbygning og politikk.

Kurset ble holdt i Marnardal, hjemme hos sekretær for lokallaget og det var på forhånd lagt inn annonse i Lindesnes avisen, samt sendt ut invitasjon til andre lokallag i vest-adger. Det møtte tilsammen 10 deltagere fra Songdalen, Kristiansand og Marnardal Venstre.

Venstreskole 1 Marnardal 20.5.10

Foto: S Veelo

Kursleder for aftenen var Ivar Bergundhagen.

Kvelden begynte med en presentasjon av Venstre sin historie. Deretter gikk vi gjennom Venstre sin ideologi og de 10 prinsippene fra Venstres prinsippprogram. Her var det mulighet for litt diskusjon og konkretisering.

Venstreskole 1 Marnardal 20.5.10

Foto: S Veelo

Etter en spisepause med hjemmelaget servering, kaffe og en, etter deltagernes mening, knallgod sjokoladekake, var det tid for å diskutere de fire politiske temaene som Venstre står for – Miljø, Småbedriftene, Skole og Sosialt ansvar. Her fikk hver av oss legge frem saker som sto oss nært og som hørte inn under et av disse temaene.

Venstreskole 1 Marnardal 20.5.10

Foto: S Veelo

Kvelden var innholdsrik, selskapelig og en glimrende anledning til å treffe politisk liksinnede. Det ble innledet noen flotte diskusjoner og utvekslet mange nyttige innfallsvinkler til områder hvor Venstre i lokalmiljøet kan hevde seg.

Vi gleder oss allerede til Venstreskole 2.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**