Medlemskontingenter 2011

Hittil i år har 7.965 medlemmer betalt sin medlemskontingent til Venstre. Dette er 599 flere enn på samme dato i fjor.
Siste purring går ut i disse dager.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Opprinnelig kontingentkrav for 2011 ble sendt ut fra oss i februar, og 1. purring ble sendt i mai. I disse dager er 2. (og siste) kontingentpurring på vei til de av medlemmene som ennå ikke har betalt årets kontingent.

Kontingenten i Venstre fordeles på lokallag, fylkeslag og Venstres hovedorganisasjon. Hvert ledd bestemmer selv sin kontingentsats,
og en oversikt over fordelingen av kontingenten finner man på kontingentgiroen eller ved å kontakte sekretariatet.

Lommebok, penger

Foto: Microsoft

Fra de 7.965 medlemmene som har betalt kontingent hittil i år vil lokallagene få utbetalt tilsammen kr 497.575, mens fylkeslagene tilsammen vil få utbetalt kr. 788.660. Dette er penger partiet er helt avhengige av for å kunne drive valgkamp.

Dersom du ikke har fått noen giro i posten og derfor ikke har betalt din kontingent, så ber vi deg om å kontakte oss på tlf 22404350 eller e-post [email protected] slik at vi kan sende deg en ny giro.

Spar miljøet — bruk eFaktura
Husk at du kan betale kontingenten din med eFaktura i nettbanken din. I de fleste nettbanker vil du få en forespørsel om du ønsker eFaktura neste gang du betaler kontingent til oss. Bekreft forespørselen, og du får tilsendt eFaktura ved neste års kontingentkrav. Ditt eFaktura-referansenummer er det samme som ditt medlemsnummer (6-siffer) som står ovenfor ditt navn.

Ikke medlem ennå?
Meld deg inn her!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**