Kristin Øygarden, 2. kandidat

Kristin Øygarden er andrekandidat på identiske stortinglister i Aust-Agder og Vest-Agder til stortingsvalget 2013.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


[email protected]
Tlf 40 09 14 81

Agder-lista Kristin Øygarden

Foto: Eva Kvelland

Kristin Øygarden (32 år) er selvstendig næringsdrivende innen litteratur, film og musikk, og student ved UiA. I tillegg til å ha et bankende hjerte for byen Kristiansand og kulturlivet der, brenner hun for økt likestilling og bedre levekår på Sørlandet, for en bærekraftig miljøsatsning og for levende bygdesamfunn.

Kristin Øygarden er oppvokst på Neslandsvatn i Telemark, og flyttet til i Kristiansand i 2000 for å begynne på lærerskolen. Siden 2002 har hun jobbet med kultur og journalistikk på mange nivå og i mange fora, bl.a. i lokalradio i Kristiansand og i Fædrelandsvennen. Hun har jobbet frivillig på en rekke festivaler, Eikerapen Roots Festival og Barnefilmfestivalen er to av dem.

Siden 2008 har hun drevet litteraturserien Lyrisk Tapas, og vært konferansier og ordstyrer på diverse kulturarrangementer. Hun har vært ansatt som Førstekonsulent på fakultet for kunstfag, UiA, og har jobbet som prosjektleder for Norsk Forfattersentrum Sørlandet. Kristin Øygarden har tidligere vært styreleder i AKKS Kristiansand, sitter nå som styreleder i Sørf, -Kompentansesenteret for Musikk på Sørlandet, er styremedlem i konsertarrangørenes forening Norsk Rockforbund.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**