Video: Budsjettet for Klæbu 2014-17 – med eiendomsskatt

I denne videoen tar Geir Liang og Paal Christian Bjønnes en prat om det budsjettet som nå er ute på høring og som vi håper å blir vedtatt den 12.desember 2013 i kommunestyret i Klæbu. Budsjettet inneholder eiendomsskatt som vi dessverre mener er helt nødvendig for å kunne drive kommunen forsvarlig fremover.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Vi har behov for flere skoleplasser og satser på en utbygging av Sørborgen, mens Sletten legges på is. Vi er nødt til å planlegge for en sterk vekst av eldre i Klæbu i årene fremover, samt bygge barnehage og hall på Tanem. Omsorgs- og avlastningsboliger, oppussing av kulturhuset og flyktningeboliger står også på planen frem mot 2017. Uten eiendomsskatt må vi kutte alle investeringer og om få år også kutte ytterligere i drift. Spørsmålet er om vi vil ha en kommune som er billig å bo i, men med dårlige tilbud – eller om vi vil ha et kostnadsnivå for innbyggerne på linje med nabokommunene – med gode tjenester. Håper videoen er klargjørende! Kom gjerne med innspill.

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**