Vardø Venstre med Julemat også i år

I år som i fjor bidrar Vardø Venstre med Julemat til de som trenger det mest.
-De aller fleste av oss har så vi klarer oss. Men det er alltid noen som ikke har det så greit i hverdagen. Da er det godt å kunne bidra litt ekstra, spesielt nå når det er jul, sier leder i Vardø Venstre Svanhild Kristiansen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Svanhild Kristiansen

Foto: Terje Soløy

Vardø Venstre samarbeider med den Kommunale Psykiatritjenesten i Vardø, og får oversikt over hvor mange det er som trenger litt ekstra omtanke i Julehelgen. Det er blitt kjøpt inn Juletallerken, pepperkaker konfekt og brus. Dette blir levert hos Psykiatritjenesten, som står for utleveringen.
-Vi kan vel si at dette er å praktisere Venstres slagord “Folk Først”, sier Venstres lokallagsleder i Vardø.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**