Støtter Ulstein

Byrådet får støtte fra Venstre i sin beslutning om å utsette stengingen av Nygårdsparken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Erlend Horn

Foto: Hildegunn Holtet

Venstres Erlend Horn mener det er en klok beslutning å utsette stengningen.

— Venstre har hele tiden vært bekymret for at 1. juli samsvarer dårlig med at MO-sentrene har fått tid til å fungere, og at helsevesen og politi ikke har kapasitet til å følge dette opp midt i ferien. Derfor er det bra at byråden nå utsetter stengningen til en mer håndterbar dato, og han skal ha honnør for å ta inn over seg disse motforestillingene, sier Horn, som likevel er bekymret for hvordan situasjonen vil utvikle seg etter stengningen.

— Jeg fortsatt redd for at vi vil oppleve en spredning av åpne russcener ettersom byrådet ikke vil ta inn over seg at noen ikke er i stand til eller motivert for å slutte med narkotika. Derfor trenger vi et brukerrom i Bergen slik at disse menneskene kan bli møtt med verdighet, sier han.

Les hele saken på side 9 i Bergensavisen fredag 24. januar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**