Åpent politisk møte med Pål Farstad mandag 5. mai klokka 19

Pål Farstad kommer til kommunestyresalen på Batnfjordsøra mandag 5. mai kl. 19 for å fortelle om arbeidet i Stortinget og innlede til debatt om næringsutvikling i en distriktskommune som Gjemnes. Stig Jacobsen kommer også. Han skal fortelle om sin nye satsing på jaktturisme i Angvik.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Som nyvalgt stortingsrepresentant og medlem av Stortingets næringskomité har Pål blitt en nøkkelperson for distriktsnæringene. Gjemnes Venstre har invitert ham til å komme og snakke om arbeidet i Stortinget og innlede til debatt om politikkområder som opptar ham, som entreprenørskap, småbedrifter og primærnæringer.

Stig Jacobsen er også invitert, for å fortelle om sin nye satsing på jaktturisme i tilknytning til hotellet i Angvik.

Velkommen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**