Thor Hallgrimsen på 11. plass til fylkestingsvalget 2015

6 av 7 på topp fylkestingsvalget 2015, Karin S. Frøyd

Svelvik Venstre Thor Hallgrimsen ble, i tråd med nominasjonskomiteens innstilling, valgt inn på 11. plass under Vestfold Venstres nominasjonsmøte 01.11.14

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

Thor Hallgrimsen

Thor Hallgrimsen

Vestfold Venstre avholdt sitt nominasjonsmøte til fylkestingsvalget 2015 i Tønsberg, lørdag 01.11.14. Svelvik Venstres Thor Hallgrimsen ble her valgt inn på 11. plass, på en liste som totalt består av 45 Venstre-politikere fra hele fylket. Lokallaget gratulerer med nominasjonen!

Kåre Pettersen (59) fra Stokke ble enstemmig valgt som Vestfold Venstres fylkesordførerkandidat ved fylkestingsvalget i september 2015. Kåre Pettersen er inne i sin andre periode i fylkestinget og leder Vestfold fylkeskommunes hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø.

Fylkestingsrepresentant Aina Dahl (62), Tønsberg, fikk også fornyet tillit og ble nominert på 2. plass på listen. På 3. plass nominerte Vestfold Venstre Dag N. Kristoffersen (51) fra Åsgårdstrand. Han har vært medlem av fylkestinget i to perioder tidligere og er kjent som pressemann i blant annet Tønsbergs Blad og Gjengangeren.

Venstre har som klar målsetting å få valgt inn minst tre representanter i det nye fylkestinget.

På 4. plass ble nominert Karin S. Frøyd (64) fra Larvik. Hun er i dag varamedlem til fylkestinget og nestleder i Vestfold fylkeskommunes hovedutvalg for utdanning.

På de neste plassene følger Martin Gran (26) fra Sande, Anne Marie Horntvedt (61), Sandefjord og Per-Olaf Skoglund (45), Tønsberg. Listen for øvrig inneholder 45 navn fra fylkests samtlige 14 kommuner.

Du finner den komplette listen her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**