Byrådet dropper Bybanen til Åsane, bygger til Fyllingsdalen

– Åsane har et stort behov for byutvikling, så det er beklagelig at Høyre og Frp nå stopper arbeidet med Bybanen nordover. Samtidig er det avgjørende at banen bygges videre, sier Julie Andersland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

 For Åsane sin del er det svært synd at Høyre og Frp dropper Bybanen nordover, sier Julie Andersland

For Åsane sin del er det svært synd at Høyre og Frp dropper Bybanen nordover, sier Julie Andersland

– Åsane trenger bybane, Åsane trenger byutvikling, og sånn sett er det veldig synd at banen ikke blir bygget. Når det er sagt er det viktigste for Venstre å sikre kontinuerlig bybaneutbygging, og når bystyrets flertall nå har vedtatt en trasé nordover som ikke lar seg gjennomføre, noe Venstre advarte mot, så er det viktigere at vi bygger videre vestover enn at vi stopper bybaneutbyggingen.

Forutsetter at Bryggen er på forhandlingsbordet
Alternativet med Bybanen langs Bryggen er “stein dødt”, mener Martin Smith-Sivertsen. Han må tenke seg om to ganger dersom han vil gjøre alvor av ambisjonene om et borgerlig byråd, slår Julie Andersland fast.

– Påstandene om Bybanen langs Bryggen får stå for byrådslederen egen regning. Jeg vil minne ham på at dersom han ønsker å samarbeide med Venstre etter neste valg, så må han forberede seg på at da må dagløsning og Bryggen-alternativet opp på forhandlingsbordet igjen. Å si at det er stein dødt tror jeg ikke er så smart av ham.

Se hele intervjuet med Julie på BTTV her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**