Ros til ordfører og rådmann

Reidar Gullesen, kommunestyrerepresentant for Venstre, ga ros til rådmannen på årsmøtet til Rissa Venstre. Vigdis Bolås har stor arbeidskapasitet, hun jobber systematisk og målretta, har stor gjennomføringsevne og gjør en veldig god jobb som rådmann i kommunen vår, sa Reidar blant annet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Reidar Gullesen

Reidar Gullesen

Han ga også ros til ordfører og leder i HLTM, Rune Schei for godt samarbeid i posisjonen.
Vi har et godt samarbeidsklima mellom administrasjon og kommunestyre, og vi arbeider veldig godt i kommunestyret.
Rissa Venstre har i samarbeid med Høyre, Pensjonistpartiet og KRF fått gjennomført de tre viktigste sakene i programmet for denne valgperioden. Det er fjerning av eiendomsskatten, ny Åsly skole og god økonomistyring.
-Vi har holdt det vi lovet velgerne våre, avsluttet Reidar Gullesen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**