Unge medhjelpere i Brevik

I Brevik blir vi først møtt av fire engasjerte ungdom ved Bamble kirke, deretter en hel gruppe av gutter som skal sykle med oss helt til Larvik! De er med i Grenland sykkelklubb, og i tillegg er det en håndfull syklister fra Eidanger sykkelklubb lest om oss i avisen, og tenkte de skulle slå følge et stykke. Presidenten i Norges Cycleforbund, en Høyre-politiker og hele Venstrelaget i Bamble og Grenland møtte oss også med stor entusiasme :)
Foto: Johannes Bangum

I Brevik blir vi først møtt av fire engasjerte ungdom ved Bamble kirke, deretter en hel gruppe av gutter som skal sykle med oss helt til Larvik! De er med i Grenland sykkelklubb, og i tillegg er det en håndfull syklister fra Eidanger sykkelklubb lest om oss i avisen, og tenkte de skulle slå følge et stykke.

Presidenten i Norges Cycleforbund, en Høyre-politiker og hele Venstrelaget i Bamble og Grenland møtte oss også med stor entusiasme 🙂

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**