Gutta på tur

Nå har vi tilsammen møtt 23 sykkelklubber på vei frem til Trondheim. Vi har møtt over hundre menn på sykkel. Dessverre kan jeg telle alle jentene vi har møtt på en hånd. Det virker som det er langt flere gutter enn jenter som sykler. Grunnen vet jeg ikke, men det er klart Norge har flere store sykkel-idoler som er menn. Thor Hushovd, Alexander Kristoff, Dag Otto Lauritzen og flere. Her har vi en jobb å gjøre! Det gleder meg at vi om noen kilometer skal treff en ren jente-sykkelgruppe! De heter Queens of fucking everything, og er en fargerik gjeng tror jeg. Det gleder jeg meg til!
Foto: Johannes Bangum

Nå har vi tilsammen møtt 23 sykkelklubber på vei frem til Trondheim. Vi har møtt over hundre menn på sykkel. Dessverre kan jeg telle alle jentene vi har møtt på en hånd. Det virker som det er langt flere gutter enn jenter som sykler. Grunnen vet jeg ikke, men det er klart Norge har flere store sykkel-idoler som er menn. Thor Hushovd, Alexander Kristoff, Dag Otto Lauritzen og flere. Her har vi en jobb å gjøre!

Det gleder meg at vi om noen kilometer skal treff en ren jente-sykkelgruppe! De heter Queens of fucking everything, og er en fargerik gjeng tror jeg. Det gleder jeg meg til!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**