Velkommen til introduksjonskurset Venstreskolen – ny i Venstre!

Foto: Peder L. Hauge

Ønsker du et nærmere innblikk i Venstres ideologi? Ønsker du å diskutere liberale spørsmål med andre? Har du tenkt på hvordan Venstre fungerer som partiorganisasjon og hvordan du og jeg kan påvirke samfunnet politisk? Eller vil du ganske enkelt bli kjent med noen flere hyggelige Venstrefolk?

Onsdag 15. februar kl. 19:00 – 21:00 inviterer Hordaland Venstre til introduksjonskurset «ny i Venstre». Introduksjonskurset er beregnet på nye medlemmer eller medlemmer som ønsker å bli aktive i Venstre, men er også åpne for andre som ønsker å få et nærmere innblikk i Norges liberale parti.

Kurset er gratis og uforpliktende, og kursholdere er Alf Helge Greaker og Torstein Stråtveit.
Ta gjerne med deg en venn. Man trenger ikke å være medlem i Venstre for å delta!

Praktisk informasjon
Dato: Onsdag 15. februar 2017
Tid: Kl. 19:00 – 21:00
Sted: Bergen rådhus, rom 238 (2. etg)

Påmelding og spørsmål: [email protected].

Påmeldingsfrist: mandag 13. februar.

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**