Regjeringen øker filmincentivordningen med 10 millioner etter forslag fra Tinn Venstre

Public Domain

Etter forslag fra Tinn Venstre økes filmincentivpotten fra 57 til 67 millioner i statsbudsjettet 2019. En konkurransedyktig filmincentivordning er avgjørende for at internasjonal film- og serieproduksjon legges til Norge, slik vi så at skjedde med Snømannen. Derfor er vi glade for at regjeringen dette følger opp slik at vi skal kunne få mer internasjonal film- og serieproduksjon til Norge. Vi skal fortsette å jobbe for at ordningen blir enda bedre, ikke minst for at man skal kunne legge mer internasjonal serieproduksjon til Norge. Gode rammevilkår for film- og serieproduksjon mener vi er god distriktspolitikk!

Mer om filmincentivordningen kan du lese i denne artikkelen fra Radio Rjukan.

Tinn Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**