Vil du jobbe med sosiale medier i Venstre?

Venstres stortingsgruppe har ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver til vårt kommunikasjonsteam som bl.a. jobber med sosiale medier, nettsider og annen digital kommunikasjon. , Foto: (CC) Jason Howie https://flic.kr/p/d41HES

Er du interessert i politikk og liker å bygge lag? Vi søker en kreativ person som trives med høyt tempo, har erfaring med visuell historiefortelling og evner å formidle budskap på en lettfattelig og engasjerende måte.

Venstres stortingsgruppe har ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver til vårt kommunikasjonsteam som bl.a. jobber med sosiale medier, nettsider og annen digital kommunikasjon. Vi ser etter deg som brenner for godt, troverdig og offensivt kommunikasjonsarbeid, og som kan hjelpe oss å få flere støttespillere og velgere.

Vi søker deg som:

  • Har høyere utdanning fra universitet eller høgskole.
  • Har erfaring fra kommunikasjonsarbeid og opptatt av systematisk og god kommunikasjon.
  • Har et blikk for hva som fungerer i sosiale medier
  • Har god digital kompetanse.
  • Er samfunnspolitisk engasjert.

Arbeidsoppgaver:

  • Innholdsproduksjon: Formidle Venstres politikk i sosiale medier på en kreativ, pedagogisk og interessant måte gjennom video, foto, grafikk, lyd og tekst.
  • Være rådgiver innen sosiale medier for våre politikere.
  • Ta bilder og lage sosiale medier-innhold på reiser og besøk.
  • Lage innholdsplaner og publiseringsplan for kampanjer og valgkamp.
  • Dialog med velgere i kommentarfelt og innboks på Facebook.

Vi tilbyr en spennende stilling i et engasjert miljø. Du vil jobbe med Venstres politikere på Stortinget, ansatte og en engasjert organisasjon. Du kommer tett på arbeidet med å skape og iverksette mest mulig Venstrepolitikk. Stillingen innebærer at rådgiveren setter seg godt inn i Venstres politikk, regjeringsplattformen, Venstres kommunikasjonsplan og visuelle profil.

Søknadsfrist: Tirsdag 9. juni.

Dette er en midlertidig 100 prosent stilling fram til 1. oktober 2021. Kortfattet søknad med CV sendes på e-post til [email protected]. Kontakt kommunikasjonssjef Steinar Haugsvær for ytterligere opplysninger ([email protected]).