Olav Kasland enstemmig valgt til ordfører i Bø

28 år med Ap-styre over. Olav Kasland fra Venstre blei på det konstituerende møtet i kommunestyret i Bø, valgt til ny ordførrr i Bø, mens Dag Sele frå KrF blei valgt til ny varaordfører. Begge to blei enstemmig valgt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Dermed er nær 28 år med samanhengende ordfører fra Arbeiderpartiet over. Ap har nemleg hatt ordføraren i Bø sidan 1. januar 1984. Da overtok Gunleik Hynne (Ap) etter Olav Ødegård (V). Etter valget i det nye kommunestyret var det tid for takketaler. Avtroppande ordfører Arne Storhaug (Ap) takka for seg. Han blei hylda med stående applaus av det nye kommunestyret for innsatsen sin gjennom 16 år.
Den nye ordføraren, Olav Kasland, kom og med godord til Arne Storhaug etter skiftet.

Kommunestyret valgte også det nye formannskapet. Venstre har to representanter i formannskapet. Disse er Olav Kasland og Bergit A. Myrgjord

Velgerne gav ved valget samarbeidspartia – Venstre, Krf, Høyre og SV – som har overtatt styringa i Bø politikken et solid mandat for kommende fire- års periode. Det er viktig at vi i arbeidet framover er bevist på det mandatet og de styringssignal velgerne har gitt oss.

Geir Sønstebø
Sekretær i Bø Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**