– Ekstrabevilgninger må brukes til pasientrettede

Helse Vest fikk 60 millioner kr. ekstra i revidert statsbudsjett. Administrerande direktør i Helse Vest Herlof Nilsen vil bruke hele summen til avskrivinger. Venstre krever at de 60 millionene må brukes på pasientrettede tiltak.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 18 år siden.**


– Når Stortinget bevilger ekstra penger til Helse Vest må man forvente at det skal komme pasientene til gode. Det er ikke akseptabelt at administrasjonen vil bruke disse ekstra pengene til avskrivinger, sier Venstres medlem i Helse- og omsorgskomiteen Gunvald Ludvigsen.

Saken skal opp til behandling på Helse Vest sitt styremøte 20. juni
– Jeg forutsetter at styret lar ekstrabevilgningen komme pasientene til gode, sier Venstres Ludvigsen.

Mer bakgrunn:
BT.no
NRK.no

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 18 år siden.**