Miljøfokus hos Venstre

Miljøsaker sto i fokus da Telemark Venstre holdt årsmøte på Akkerhaugen i helga.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Telemark Venstre mener det er nødvendig med et sterkt økt fokus på miljøpolitikken. I en resolusjon tar partiet til orde for omfattende tiltak på en rekke områder, blant annet innen transport, arealplanlegging og energiproduksjon. Som et lite praktisk tiltak mener Venstre-laget at det må bli slutt på å sende ut Telefonkatalogen til alle. Telemark Venstre vil også innføre et kompetanseår for lærerne i Telemark, og de mener satsingen på psykisk helse må fortsette etter at opptrappingsplanen på dette feltet er fullført i 2008. – Ellers ble det naturligvis mye snakk om valget og valgkampen, sier Tonje Løwer Gurholt, som er leder av Telemark Venstre og ikke var på valg i år.

Noen EU-debatt, slik det var varslet, ble det ikke. – Vi har både ja- og nei-folk i partiet. Et flertall på møtet mente at det ikke var nødvendig at det sto noe i prinsipp-programmet om vi var for eller mot norsk EU-medlemskap. Det er jeg som ja-kvinne helt komfortabel med, sier Løwer Gurholt.

Les reportasjen i Varden >> HER

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**