Mona Helene Grønlie

Mona Helene Grønlie er St. Hanshaugen Venstres førstekandidat ved bydelsvalget i 2007.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Mona Helene Grønlie

Foto: Reidar Lerdal

Mona er 26 år og jobber som oversetter. Hun har studert kunsthistorie, idéhistorie og religionshistorie ved Universitetet i Oslo.

Mona er opptatt av å skape en levende bydel, med rom for mennesker i alle livssituasjoner. For å oppnå det, mener hun det er svært viktig å ta vare på parkene som byens grønne lunger og borgernes møteplasser. I en levende bydel er et sterkt og mangfoldig kulturliv viktig, og Mona er opptatt av å legge til rette for et rikt uteliv i bydelen. Hun mener at noe av det viktigste er at bydelens borgere føler seg trygge i sine egne gater, og hun vil jobbe for tiltak som bidrar til at alle borgere kan bevege seg fritt, uten å frykte for liv eller helse.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**