Invitasjon til nominasjonsmøte 3. mars

Kjære Stavanger Venstre-medlem!
Som tidligere annonsert holdes vårt program- og nominasjonsmøte lørdag 3. mars. Møtet holdes på Hotell Maritim nede i byen og starter kl. 10. Lunsjbuffé serveres kl. 12 og i anledning den trenger hotellet å vite antall lunsjgjester én uke i forvei, altså må jeg be om bindende påmelding for de som ønsker å spise lunsj — som lokallaget spanderer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Vi starter møtet med programbehandling og forhåpentligvis er vi ferdige med den til lunsjpausen. Da kan vi ta nominasjonen direkte etter lunsj og være ferdige med møtet til kl. 15.
Programutkastet skulle vært distribuert sammen med denne invitasjonen men er dessverre ikke ferdig ennå. Jeg skal distribuere det så snart som mulig til de som jeg har epostadresse til, altså de som mottar dette brevet per epost. Dere andre kan ta kontakt med meg så sender jeg papirutgave. Uansett vil det finnes papirutgaver på møtet. Jeg er forresten overbevist om at langt flere enn de som jeg har epostadresse til har en personlig epostkasse og det hadde spart meg for mye arbeid om jeg hadde fått vite om disse epostadressene.
Nominasjonskomitéens innstilling til valgliste er distribuert tidligere men vil også bli lagt opp på vår hjemmeside www.venstre.no/stavanger, klikk på Valg 2007 i venstremargen. Der vil dere for øvrig sannsynligvis også finne programutkastet når det er ferdig. Dersom du ikke kommer til Stavanger Venstre-siden umiddelbart må du først velge Rogaland under Fylkeslag og så velger du Stavanger under Lokallag.
Etter møtet vil selvfølgelig den av møtet vedtatte valglisten og det av møtet vedtatte programmet legges opp på hjemmesiden under Valg 2007. For øvrig legger gruppeleder opp alle aktuelle politiske saker på hjemmesiden så sjekk den jevnlig.
Fylkessiden er også interessant og Stavanger-politiker Helge Solum Larsen er jo fylkesleder.
Giroer for medlemskontingenten distribueres i disse dager og jeg håper at dere alle vil fortsette å støtte Venstre; vi trenger flest mulig medlemmer — aktive eller ikke, det er opp til den enkelte.
Ellers kan jeg informere om att det vil bli holdt et utvidet gruppemøte mandag 5. mars der vi diskuterer aktuelle byutviklingssaker, typisk Nytorget og nytt tinghus. Mer informasjon om dette møtet vil bli gitt den 3. mars.
Men alle medlemmer er altså hjertelig velkomne til det kombinerte program- og nominasjonsmøtet som holdes på Hotell Maritim lørdag 3. mars kl. 10 – 15.
Meld deg på til meg snarest og innen mandag 26. februar; enten med epost til [email protected] eller per SMS eller telefon 905 07 456.
Vel møtt!

Lill Qvigstad
Leder, Stavanger Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**