Vil ha mer grøntareal på Moan

Levanger Venstre vil ha større grøntarealer på Moan.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


I forbindelse med behandling av klage for bebyggelsesplanen for felt MI2 på Moan fremmet Venstre et forslag om større grøntarealer på området. Saken var klaget inn for Plan- og utviklingskomiteen av estetikkutvalget i Levanger.

– Vi fremmet et forslag om større grøntarealer på området, samt et ønske om at veien som heter Moafjæra, veien mellom Magneten og Fritidsparken, skal beplantes med store trær, sier Karl Meinert Buchholdt, Venstres medlem i Plan- og utviklingskomiteen. Forslaget fikk kun Venstres ene stemme, og er identisk med Venstres tidligere forslag i saken.

Les møtereferatet fra Plan- og utviklingskomiteen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**