Framgang gir Tone sjansen

Venstre hadde 6,4% på siste landsmåling. Det er over det gode valgresultatet fra 05 og viser at Venstre er i framgang. Det vil gi Harstads Tone Rasmussen plass på Fylkestinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Troms Venstre hadde i oktober 3,9 i Troms og viste dermed at framgangen også spores i Troms. Nå stilles det liste i minst like mange kommuner som forrige gang, og medlemstallet øker. Det bør bety at Venstre får tilbake sitt andremandat på fylket, som de mistet da fylkestinget krympet i 2003.

Tone Rasmussen er 1. vara i inneværende periode og har representert Venstre på fylkestinget ved flere anledninger. Hun er vara til samferdselkomiteen og økonomikomiteen. I organisasjonen har hun allerede markert seg i landsmøtesammenheng. -R. Sollied.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**