Beliggenhet av NAV Ringsaker

Dersom jeg har forstått riktig ut fra avisene angående plassering av NAVs kontor i Ringsaker, så ønsker ikke de ansatte at dette kontoret legges til Moelv, fordi det blir lang vei fra Brumunddal når man skal på jobb.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Når man som arbeidssøker skal fylle ut skjema for å søke på dagpenger, må man svare på spørsmål om man er villig til å pendle / flytte til annet sted i landet for del- eller heltidsjobb. Setter man NEI i kolonnen, får man avslag på søknad om dagpenger.

Det blir litt snodig når avstanden Brumunddal – Moelv (red. xx km i følge yy) blir for lang for ansatte ved NAV? Jeg kjører gjerne fra Brumunddal til Moelv for en fast jobb, jeg !

“En som dessverre er uten fast jobb”

Leserinnlegg i Hamar Arbeiderblad, 15.mars 2007.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**