Lyst til å lære mer om Venstre?

Har du nettopp meldt deg inn i Venstre og gjerne vil lære litt mer om Venstres politikk, historie og organisasjon? Ja da er kanskje Venstreskolen noe for deg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


En gang i halvåret gjennomfører Trondheim Venstre del 1 av Venstreskolen. Venstreskolen tar for seg Venstres historie, organisatoriske oppbygning, en innføring i Venstres viktigste politiske saker og Venstre+.

Venstreskolen er er hyggelig og uformell mulighet til å møte andre venstremedlemmer, både nye og gamle. Det legges opp til en blanding mellom foredrag og diskusjoner. Venstreskolen passer også for de som har vært medlemmer en stund og som føler de trenger en oppfriskning.

Er du interessert i å delta så send en e-post til:
Andreas Krüger Enge

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**