La SAS Braathens støtte Stavanger 08

Det sier gruppeleder i Stavanger Venstre, Per A. Thorbjørnsen. Han mener det ikke bør være noe problem å la selskapet være sponsor for Stavanger 08, selv om selskapet har lagt ned arbeidsplasser på Forus.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


– Vi politikere er jo enige om at det er en grense for hvor mye penger det offentlige kan bruke på kulturhovedstadsåret og at private midler må inn. Da er det uhørt å la det gå politikk i dette og si nei til 12 millioner kroner fra SAS Braathens, sier Thorbjørnsen til Stavanger Aftenblad.

Han mener det er viktig at man har et europeisk perspektiv og at man har sponsorer som er godt kjent utenfor landets grenser. Han er bekymret over politikere som inntar en negativ holdning til SASBraathens som sponsor for Stavanger 08.

Les mer i Stavanger Aftenblad her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**