Olav Grunde Lauvdal på andreplass på felleslista

Venstre satsar ungt i Bygland.
Olav Grunde Lauvdal på andreplass på felleslista.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Olav Grunde Lauvdal

Foto: Jan Kløvstad

Olav Grunde Lauvdal er 18 år og elev på Hornnes. På nominasjonsmøtet 28. mars sa han seg villig til å stå på komulert plass på felleslista, for å gjere ein insats både for ungdomane i kommunen og for å fornye heile politikken i Bygland. Over heile landet blir det nå sett som eit alvorleg varsku at kvart femte kommunestyre er utan mdlemer under 30 år. Venstre i Bygland stiller med 18 år gamle Olav Grunde Lauvdal på andreplass og 19 år gamle Olav Aasen Haugsgjerd på fjerdeplass. – Skal vi ha ei framtid med vekst i Setesdal må ungdomen ta ansvar, seier Olav andrekandidat.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**