Vestfold Venstres fylkesliste med flest kandidater av utenlandsk opprinnelse

En undersøkelse som Sandefjords Blad har gjennomført blant de 13 innleverte partilistene i fylket, viser at Venstre i fylket er det partiet med flest kandidatnavn med utenlandsk opprinnelse.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Som eksempel trekker Sandefjords Blad fram Emily Awuor, med bakgrunn fra Kenya og Bergen, som en av få innvandrere på listene ved fylkestingsvalget. Emily stiller også på kumulert plass på Venstres liste ved kommunevalget i Sandefjord.

 Emily Awuor

Emily Awuor

En viktig grunn til at Emiliy velger Venstre er i følge henne selv det fokuset partiet har på enkeltmenneskets muligheter, ved at partiet nettopp har dette som fokus i sin ideologi. Grunnlaget er den enkeltes skaperevne og et samfunn der alle skal kunne bruke sine evner. Vi har samtidig et ansvar for hverandre.

Les mer om undersøkelse rundt årets fylkestingslister i Sandefjords Blads artikkel her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**