Må ikke hvile på miljølaurbærene

Førstekandidat på Venstres bydelsliste, Mona Helene Grønlie, mener miljøet er aller viktigst, og oppfordrer byens grønneste bydel til å tenke enda mer miljøvennlig. Dette skriver Lokalavisen Frogner, St.Hanshaugen i dagens avis.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


ST. HANSHAUGEN: Bydel St. Hanshaugen ble i fjor kåret til byens grønneste bydel å bo i, av miljøforumet, Grønn Hverdag Østlandet. Dette synes Venstres ferske førstekandidat til høstens bydelsvalg er flott, men oppfordrer både politikere og beboere innstendig.

— Ikke tro at man kan hvile på laurbærene, sier Grønlie. Det er mye som kan jobbes med, både lokalt og sentralt, for å ta vare på miljøet, ifølge Venstrepolitikeren.

Les artikkelen i Lokalavisen Frogner, St.Hanshaugen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**