Fortsatt Venstreordfører i Kvæfjord?

Lillian Hessen kan gå mot rent flertall i ordførervalget i Kvæfjord.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Lillian Hessen

Foto: Tone Rasmussen

Ifølge Harstad Tidende har Venstres ordførerkandidat 55% mens partiet sliter med å holde tre mandater. Det er derfor god grunn til å ta et tak i Kvæfjord V, slik at Lillian får god partistøtte, selv om hun skal samarbeide med alle som en god ordfører.

Kvæfjord og Målselv hadde høyest prosentandel av stemmene blant Venstres lokallag i Troms ved forrige valg: ca 12%. I Målselv har Venstre varaordføreren. Fylkesleder Roar Sollied mener disse to kommunene vil få gode resultater ved valget. Han har imidlertid god tro for at det rehabiliterte lokallaget i Skånland vil få høyest prosentandel av V-listene i Troms. Skånland V stiller ikke ordførerkandidat.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**