Ordføreren tar ikke selvkritikk

Ordfører Bjørn Iversen tar ikke selvkritikk for at han ledet folkemøtet om kalkfabrikken på Stiklestad 19. april.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


I kommunestyret 30. april stilte Venstres Nils Georg Leirset spørsmål om det ikke var feil at ordføreren var debattleder på folkemøtet på Stiklestad 19. april. Leirset mente det var feil at ordføreren var møteleder fordi han hadde gått imot en konsekvensutredning. Men han møtte ingen forståelse hos ordføreren for argumentene.

—Det var et kommunalt folkemøte. Da bruker ordføreren å lede møtet. Det samme gjør vi når vi skal ha folkemøter om kommuneplanen i kommende uke. Da er det varaordføreren som er møteleder, svarte ordfører Bjørn Iversen. Leirset repliserte med at han ikke likte praksisen som ordføreren la til grunn.

Samtidig har kommunelegen bestilt en ny rapport fra Norsk Folkehelseinstitutt. Dermed er det duket for ny behandling av saken i juni.

Les hele saken i Trønderavisa.

Les Nils Georg Leirsets spørsmål til ordføreren i kommunestyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**